Gister zijn we naar ons huisje verhuisd, dus geen hotel meer voor ons.We hadden in onze lening een maand hotel inbegrepen, dus we hebben eerst dat uitgezeten en toen meteen doorgegaan naar ons huisje.


Ons huis ligt maar honderd meter van het hotel vandaan dus de verhuizing was niet erg lastig.
Ik ben erg blij met het huis, het is echt een typisch Portugees huis kwa uiterlijk, maar het is erg groot van binnen. We hebben hele grote kamers en een grote keuken en woonkamer.

Toen we vorige week nog in ons hotel zaten, leerden we iemand kennen die ook op de AAE zit. Hij heet Matthias en wil ook piloot worden, hij had dus alleen nog geen huis. Na hem een beetje te hebben leren kennen besloten we dat hij bij ons wel in het huis kon. Hij vond het ook wel een goed idee, dus we hebben een vierde huisgenoot erbij. Scheelt weer een beetje in de kosten en is ook erg gezellig met z'n vieren.


We zijn nog een beetje bezig met het uitpakken van alles, maar we hebben snel internet en het koken gaat ook goed (althans roy doet dat goed:) )
Verder is het hier deze week erg lekker weer (28 graden en zonnig) en sta ik voor morgen weer op het rooster. Dus ik hoop dat mijn vlucht morgen doorgaat.




1 reacties:

Anoniem zei

Looks good mate! Way to go. Hope the mist stays away....D